Онлайн пазаруване

Онлайн пазаруването е удоволствие, затова не се притеснявайте, ако даден артикул не е Вашият номер. Пратката е с опция преглед и тест, като при несъответствие може да бъде върната или заменена за друг артикул.

Условия за връщане и замяна:

В случай, че не сте удоволетворени от покупката си, имате право да върнете веднага несъотвестващия артикул на куриера, който ще ви предостави възможност за проба, като артикули изработени по индивидуални размери не подлежат на връщане и замяна! В такъв случай трябва да попълните ИЛИ да уведомите представител на www.ksdress.com за решението си, като позвъните на 0877509750 или изпратите имейл. Само след като сте получили потвърждение (по телефон или писмено),  можете да върнете закупената стока.

За да бъде приета пратката, тя трябва да отговаря на следните условия:

1.     Екипът на dressbyks.com да е уведомен писмено или по телефона, че пратката ще бъде върната.

2.    Продуктът трябва да бъде в търговски вид – в оригиналната опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да не е подлежал на обработка с препарати и да е чист и без миризми.

3.   Всички придружаващи документи- стокова разписка, касов ордер и/или касова бележка, трябва да се приложат в пратката за връщане.

Ksdress си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отоговарят на описаните по-горе условия.

Грешен размер и връщане на стока:

Разходите по връщане на артикула- за сметка на клиента, с изключение на случаите, в които колетът има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието й; продуктите са доставени или фактурирани погрешно; продуктите имат фабични дефекти. При тези случаи ние ще понесем разходите по доставката.